FüstcsőFüstcső széles méretpalettában

Ha kandallót telepít, akkor tudja Ön is, hogy a füstcső nem hiányozhat a szerelni kívánt alkatrészek közül. Ezért termékkínálatunkban széleskörű méretválasztékban fellelheti a füstcsöveket. Ez egy közvetítő alkatrész, melynek segítségével a megfelelő irányban és mennyiégben tudja kiáramoltatni a rendszer az elhasznált levegőt és a melléktermékeket.

Fontos, hogy megfelelő átmérővel és falvastagsággal rendelkezzen, ezért ügyelni kell a rendszer tervezésekor ezekre a tulajdonságokra. Telepítéskor a pontos illesztésekre és a megfelelő távolságokra is ügyelni kell. Többféle méretben is elérhető a termékpalettánkról, így könnyedén ki tudja választani a rendszerének legmegfelelőbbet.

Egy kályha vagy kandalló létfontosságú része a füstcső, enélkül nem működhet a rendszer. A kandalló vagy kályha telepítésénél komplexen kell tervezni a rendszert. Egy olyan létfontosságú alkatrész, mint a füstcső. Nem maradhat ki a tervezéskor, egyetlen rendszerből sem ez az alkatelem. A hatékonyság alapelve, hogy kivitelezéskor a készülékek a gyártó szerinti direktívákat be kell tartani, csak az alapján lehet összeállítani a rendszert. A szigorú követelményeknek megfelelően alakítottuk ki az általunk tervezett és gyártott alkatrészeket.

A füstcső a rendszernek az egyik legegyszerűbb alkatrésze

mely nem lehet a gyengepontja, ezért ügyelni kell a tervezéskor a pontos méretek megválasztására. Ügyelni kell telepítéskor az illesztésekre és a szerelésre. Nem lehet nagy hézagokkal csatlakoztatni, hiszen az életveszélyes szivárgáshoz vezethet. Fontos, hogy szakképzett emberek telepítsék ezeket a rendszereket. Tervezéskor, célunk volt a tartós egység létrehozása. Mind időtállóságában és mind funkciójában tökéletesnek kell lenni a rendszernek.

Az általunk tervezett és gyártott alkatrészeken nem fog múlni a biztonság vagy a hatékonyság. Maximalisták vagyunk e téren és folyamatosan fejlesztjük termékeinket. Termékeink hosszú távú felhasználásra vannak tervezve. Ellenőrizzük és teszteljük az alkatrészeket, a legkiválóbb eredmény érdekében. A gyártósoraink korhű vezérléssel és szakképzett kollégákkal valósítják meg az Ön új csőrendszerét.

Kiemelkedő kapacitással rendelkezünk, bármekkora projektről legyen is szó. Gyártás során ügyelünk a hatékonyságra és a környezetünkre, amikor a füstcső kerül gyártásba. Cégünk figyelembe veszi a fenntarthatóság kérdéseit. Szigorú környezetvédelmi szabályok alapján gyártunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a hulladékkezelésre és az újrahasznosításra. Ha nálunk vásárol, ne feledje egy ökobarát gyártónál vásárol.

Ha Ön kivitelező, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nem csupán füstcsövet tud nálunk vásárolni, hanem az ahhoz szükséges idomokat és rögzítőelemeket. Mi tudjuk, mikor egy projekthez beszerzésre indul, kényelmesebb, ha egy helyen meg tud vásárolni minden terméket és nem kell több céget felkeresni ezügyben. A minőség után az idő a legfontosabb tényező. Fontos komplexen kezelni egy készülék becsövezését. Honlapunkon mindent megtalál egy komplett projekt kivitelezéséhez.

Cégünk közel húsz éves tapasztalattal rendelkező munkatársai minden erővel azon dolgozik, hogy a legkiválóbb minőséget biztosítsák partnereik számára.  Legyen szó füstcső vagy kályhacső vagy pillangószeleperől. A kiváló ár-érték arány mellet a minőségi termék létrehozása az elsődleges szempont cégünknél. Tudjuk, hogy mekkora felelősséggel jár egy ilyen alkatrész gyártása, ezért külön hangsúlyt fektetünk a tervezéskor és gyártáskor a termékekre. A magas színvonalú minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően, a legkiválóbb termékeket tudjuk garantálni vásárlóinknak. Nálunk elsődleges szempont a minőség, melyet a magas színvonalon előállított végtermékek tükröznek is.

A cégünk közel húsz éve van az Ön szolgálatában.

Ezalatt az idő alatt elég időnk volt felmérni a piaci igényeket és feltérképezni a megfelelő megoldásokat. Bizalommal kínáljuk Magyarországon gyártott magyar füstcsöveinket, melyet szakképzett kollégáink fejlesztettek és gyártottak az Ön rendszeréhez. Ha egy olyan technikai akadályba ütközik, melyet nem tud megoldani szabványos füstcsövekkel, akkor mi vagyunk a megoldás. Keressen bátran, bizalommal minket és nem fog csalódni. Kollégáink várják megkeresését és készségesen fogadják egyedi elképzeléseiket.

Ha elakadt a tervezési folyamatban vagy tanácstalan egy bizonyos megoldásban, akkor nyugodtan forduljon hozzánk és keresse kollégáinkat az elérhetőségünk egyiként. Amennyiben biztos a dolgában és tudj a megfelelő paramétereket használja bátran a webshopunkat a gördülékeny vásárlás érdekében. Webshopunkban megtalálható széles termékválaszték országos szinten egyedülálló. A széleskörű termékkínálatunkkal biztosítjuk a legkülönfélébb megoldások kivitelezését. Büszkén tekintünk termékeinkre, melyet a világ több pontjára is exportálunk. Számos elégedett külföldi partnerünk is bátran ajánlaná termékeinket. Válassza a hazai terméket! A világszínvonalú magyar tervezés és gyártásnak köszönhetően Európa közel húsz országában lelhetőek fel partnereink.