FüstelzáróAz általunk forgalmazott és gyártott megannyi termékek között a füstelzáró is helyet kapott.

Ha kandallót telepít egy nélkülözhetetlen alkatrészről beszélünk. Az általunk gyártott füstelzárók, kiváló minőségben biztosítják a füst elzárását, bármilyen rendszerhez is integráljuk. Egy nélkülözhetetlen eleme a rendszernek mely a legnagyobb biztonság mellett képes a használhatatlan égéstermék mozgását megakadályozni.

Közel húsz éves tapasztalatunknak köszönhetően tisztában vagyunk a vevőink igényeivel. Az évek alatt találkoztunk már számos esettel és megoldással, melyek elemzésével a legkiválóbb technikai megoldást tudtuk elkészíteni. A pontos és precíz gyártásnak köszönhetően megbízható termékek születnek, melyeket büszkén forgalmazunk. Technológiai hátterünknek köszönhetően rövid határidőn belül, nagyobb mennyiségeket is képesek vagyunk előállítani. Nálunk a mennyiség nem akadály, gyártó kapacitásunk lehetővé teszi a mennyiségi gyártást is.

Világ szinten elismer füstelzáró alkatrészeket gyártunk és exportálunk.

Európa közel tizenöt országával állunk folyamatos üzleti kapcsolatban, mely a kölcsönös bizalom és az általunk létrehozott értéken alapszik. Ez is bizonyítja, hogy nem csak Magyarországon vagyunk kiemelkedőek ezen a téren. Ne vegyen túl messze gyártott alkatrészeket, válassza a mi általunk gyártott magyar terméket, melyben biztosan nem fog csalódni. Ha minket választ, akkor garantáljuk, hogy egy minőségi terméket fog illeszteni a rendszerébe.

A biztonság szempontjából az elsők között vagyunk. A kiváló alapanyagok és az általunk használt modern technológiáknak köszönhetően a legkiválóbb füstelzáró alkatrészeket állítjuk elő. Az általunk gyártott alkatrészekre garanciát vállalunk, mely tükrözi a megbízhatóságunkat. Szigorú nemzetközi szabványok és direktívák alapján fejlesztünk és gyártunk. Kollégáink a tőlük elvárható módon a legnagyobb odafigyeléssel végzik a munkájukat. Nem maradhat el a nemzetközileg jóváhagyott szabványok alapaján való tervezés.

Ha designról van szó, akkor is sokoldalúak vagyunk. Széleskörű színválasztékunknak köszönhetően, szinte bármilyen enteriőrbe illeszthető színnel tudjuk gyártani a füstelzáró alkatrészt. Legyen szó monokróm megoldásról vagy akár egészen rikító és élénk színekről, mi szeretjük a kihívásokat. Forduljon hozzánk bizalommal és az Önnek leginkább megfelelő színben előállítjuk az alkarészt. Nem pusztán a funkció oldalról közelítjük meg az alkatrészek tervezését. Fontos, hogy egy adott környezetbe is illeszthető legyen. Nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikára, melyet tükröz az alkatrészek megjelenése is, de egyedi megoldásokat is szívesen látunk.

Nem csupán a honlapon található színekből tud válogatni, hanem egyedi megoldásokat is megtudunk valósítani. Ha Ön tervezéssel vagy kivitelezéssel foglalkozik, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nálunk az összes egyéb alkatrészt is meg tudja vásárolni, ami egy kályha rendszerhez szükséges. Mi tudjuk, hogy ha vásárlásba kezd az ember, akkor minél kevesebb energiát fektetne bele.

Minél kevesebb idő megy el a vásárlásra, annál több ideje lesz más feladatokra koncentrálni. Ezzel időt és pénz spórolva tudja tervezni a további fejlesztési és kivitelezési feladatait. Ha elakadt vagy nem biztos a dolgában, akkor a kollégáink szívesen segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb technikai megoldást. Tudjuk, hogy nem egy könnyű feladat egy komplett rendszer megtervezése és kivitelezése. Ezért mi többféle megoldást kínálunk egy-egy megoldásra vagy rendszerre. Böngésszen bizalommal a webshopunkban és biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az önnek legoptimálisabb megoldást.

A Kamintherm által forgalmazott füstelzáró megoldások időtállóság szempontjából az egyik legkiválóbb világszinten.

Nincs szükség éves beruházásokra, hiszen, ha nálunk vásárolja meg ezt az alkatrészt, akkor garantáltan hosszú évekig nem kell újat vennie. Cégünknél mindenképpen tartós eszközök gyártása a cél, hiszen a mai világ legfontosabb kérdéskörei egyike a fenntarthatóság, a környezetvédelem és az újrahasznosítás. Fontos, hogy egy gyártó zölden gondolkozzon, hiszen egy olyan folyamat része, ahol könnyedén tudja befolyásolni a földtől elvett anyagokat és erőforrásokat. Fontos beszélni az újrahasznosításról, mert egy termék gyártásával foglalkozó vállalatnál rengetek melléktermék és leeső darab keletkezhet. Nem csupán gazdasági szempontból, hanem ökológiai szempontokat is szem előtt kell tartani.

Használata rendkívül egyszerű és biztonságos, emellett praktikus. Könnyű beszerelhetőségének köszönhetően, sokan alkalmazzák a kályharendszerükben. Szakmai hozzáértésünk megkérdőjelezhetetlen, ha egy füstelzáró alkatrészről beszélünk. Számos külföldi partnerünk alkalmazza megoldásainkat, ahol a minőség az elsődleges szempont. Nagy gyártási kapacitásunknak köszönhetően.