kályhacsőA Kamintherm kínálatában fellelhető termékeink egyike a kályhacső.

Biztonságtechnikai szempontból ez az egyik legfontosabb alkatrésze egy fűtőberendezésnek. Fontos, hogy a készülékekből kiáramló melléktermékek a lehető legbiztonságosabb körülmények között jusson ki a levegőre. Nem lehet gyengepontja egy komoly berendezésnek a kályhacső. Egy professzionális kialakítás nem múlhat egy ilyen egyszerű alkatrészen.

Válassza a Kamintherm kályhacsöveket, ha biztosra szeretne menni.  Cégünk közel húsz éves tapasztalattal rendelkező munkatársai minden erővel azon dolgozik, hogy a legkiválóbb minőséget biztosítsák partnereik számára. A kiváló ár-érték arány mellet a minőségi termék létrehozása az elsődleges szempont cégünknél.

Tudjuk, hogy mekkora felelősséggel jár egy ilyen alkatrész gyártása, ezért külön hangsúlyt fektetünk a tervezéskor és gyártáskor a termékekre. A magas színvonalú minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően, a legkiválóbb termékeket tudjuk garantálni vásárlóinknak. Nálunk elsődleges szempont a minőség, melyet a magas színvonalon előállított végtermékek tükröznek is. A cégünk közel húsz éve van az Ön szolgálatában. Ezalatt az idő alatt elég időnk volt felmérni a piaci igényeket és feltérképezni a megfelelő megoldásokat.

Szakképzett kollégáinknak köszönhetően Magyarország egyik legkiválóbb kályhacső termékeit kínáljuk bizalommal.

Szakmai tapasztalatunk egyértelműen mutatják, hogy nálunk nincs lehetetlen. Számos esetben a szabványos alkatrészekkel nem lehetett kivitelezni egy projektet, ami nagy fejtörést okozott a tervezőknek és kivitelezőknek. Cégünk is és más konkurens cég is találkozott már ezzel a problémával viszont szemben a konkurenciával, nálunk semmi sem lehetetlen.

Egyedi alkatrészek tervezését, gyártását is tudjuk vállalni. Ha egy olyan technikai akadályba ütközik, melyet nem tud megoldani szabványos kályhacsövekkel, akkor mi vagyunk a megoldás. Keressen bátran, bizalommal minket és nem fog csalódni. Kollégáink várják megkeresését és készségesen fogadják egyedi elképzeléseiket. Ha esetleg tanácstalan, vagy nem biztos a tervezési dolgában forduljon hozzánk, mi segítünk kiválasztani az Ön rendszeréhez legmegfelelőbb kályhacső megoldást.

Amennyiben biztos a dolgában és tudja a megfelelő paramétereket használja bátran a webshopunkat a gördülékeny vásárlás érdekében. Webshopunkban megtalálható széles termékválaszték országos szinten egyedülálló. A széleskörű termékkínálatunkkal biztosítjuk a legkülönfélébb megoldások kivitelezését.

Büszkén tekintünk termékeinkre, melyet a világ több pontjára is exportálunk. Számos elégedett külföldi partnerünk is bátran ajánlaná termékeinket. Válassza a hazai terméket! A világszínvonalú magyar tervezés és gyártásnak köszönhetően Európa közel húsz országában lelhetőek fel partnereink.

Kályhacső termékgarancia

Termékeinkre garanciát vállalva erősítjük az érdeklődők választási hajlamát a termékeinkre. Nélkülözhetetlen szerepet kap a design, hiszen különféle enteriőrökben alkalmazzák kályhacsöveinket. Cégünknél fontos a design rendeltetése, ezért hangsúlyt fektetünk a különféle belsőépítészeti megoldásokra. Termékpalettánkból változatos színekből választhat kályhacsövet. Egyedi megoldásokat is szívesen gyártunk. A széleskörű színválasztékunknak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen belsőtérbe tervezhetőek a termékeink.

Nekünk a design nem akadály. Számunkra nem létezik lehetetlen, ami kályhacső.  A belsőépítészek kedvük szerint válogathatnak színpalettánkból. Napjainkban fontos szerepet tölt be egy belső tér kialakítása design szempontból. A tervezők törekednek a letisztultságra a kevesebb több elvére. Nagyon jól ismerjük ezt a hozzáállást és mi is törekszünk termékeink tervezésekor a letisztult és puritán megoldásokra. A forma követi a funkciót elvén tervezzük termékeinket. Gyártás során ügyelünk a hatékonyságra és a környezetünkre.

Cégünk figyelembe veszi a fenntarthatóság kérdéseit. Szigorú környezetvédelmi szabályok alapján gyártunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a hulladékkezelésre és az újrahasznosításra. Ha nálunk vásárol kályhacsövet, ne feledje egy ökobarát gyártónál vásárol. Ha Ön kivitelező, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nem csupán kályhacsövet tud nálunk vásárolni, hanem az ahhoz szükséges idomokat és rögzítőelemeket.

Fontos komplexen kezelni egy készülék becsövezését. Honlapunkon mindent megtalál egy konkrét projekt kivitelezéséhez. Legyen szó „T” idomról vagy bilincsekről vagy akár huzatszabályozóról. Termékeink hosszú távú felhasználásra vannak tervezve. Tervezéskor, célunk volt a tartós egység létrehozása. Mind időtállóságában és mind funkciójában tökéletesnek kell lenni a rendszernek. Az általunk tervezett és gyártott alkatrészeken nem fog múlni a biztonság vagy a hatékonyság.

Maximalisták vagyunk e téren és folyamatosan fejlesztjük termékeinket. Ellenőrizzük és teszteljük az alkatrészeket, a legkiválóbb eredmény érdekében. A gyártósoraink korhű vezérléssel és szakképzett kollégákkal valósítják meg az Ön új csőrendszerét. Kiemelkedő kapacitással rendelkezünk, bármekkora projektről legyen is szó. Egyedi méretekkel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.