kályha PillangószelepKínálatunk, füstelvezető rendszerek egyik alkatrésze a pillangószelep,

mely elengedhetetlen része egy kandallónak. Ez egy szabályozó készülék mellyel könnyedén tudjuk zárni vagy szabályozni a kiáramló égésterméket. Kicsi ellenállásának köszönhetően, viszonylag kis nyomaték szükséges a nyitásához vagy zárásához, ezért is csak kis nyomásokhoz alkalmazható.

A záró alkatrészét képező elem általában egy kör vagy ellipszis alakú lemez, a kályhacső formájától függően, mely egyik átmérője körüli elfordulásával működtethető. Alkalmazását tekintve általában füstgyűjtővel ellátott kandallókkal üzemeltetik. Ennek köszönhetően lehet fojtott üzemmódot elérni.

Működését tekintve: a kandallók füstcsőcsonkjában elhelyezett pillangószelep elzárásakor csökken a kandalló belsejében az áramlás ezáltal lassabban hagyja el a füstgyűjtő teret. Mivel csökken a gáz sebessége a füstgyűjtő tér gyorsabban melegszik át ennek köszönhetően magasabb lesz a kandalló fűtőteljesítménye. A pillangószelep egy létfontosságú alkatrésze egy kandallónak. Egy kandalló telepítésénél, fontos a teljes rendszer komplex vizsgálata. Nem maradhat ki semmilyen létfontosságú alkatrész sem, így a pillangószelep sem. A hatékonyság alapelve, hogy kivitelezéskor a készülékek a gyártó szerinti direktívákat be kell tartani, csak az alapján lehet összeállítani a rendszert. A szigorú követelményeknek megfelelően alakítottuk ki az általunk tervezett és gyártott alkatrészeket.

A pillangószelep egy egyszerű alkatrész,

mely használata nem jelent különösebb fizikai megterhelést a felhasználó számára. Egyszerűen és könnyedén lehet nyitni és zárni ezt az elemet, ezzel megkönnyítve a hétköznapi felhasználását. A rendszernek nem lehet gyengepontja a pillangószelep helytelen installálása, ezért ügyelni kell a helyes rögzítésekre, tömítésre.

Tervezéskor, célunk volt a tartós egység létrehozása. Mind időtállóságában és mind funkciójában tökéletesnek kell lenni a rendszernek. Az általunk tervezett és gyártott alkatrészeken nem fog múlni a biztonság vagy a hatékonyság. Maximalisták vagyunk e téren és folyamatosan fejlesztjük termékeinket. Termékeink hosszú távú felhasználásra vannak tervezve. Ellenőrizzük és teszteljük az alkatrészeket, a legkiválóbb eredmény érdekében.

A gyártósoraink korhű vezérléssel és szakképzett kollégákkal valósítják meg az Ön új csőrendszerét. Kiemelkedő kapacitással rendelkezünk, bármekkora projektről legyen is szó. Gyártás során ügyelünk a hatékonyságra és a környezetünkre. Cégünk figyelembe veszi a fenntarthatóság kérdéseit. Szigorú környezetvédelmi szabályok alapján gyártunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a hulladékkezelésre és az újrahasznosításra. Ha nálunk vásárol kályhacsövet, ne feledje egy ökobarát gyártónál vásárol. Ha Ön kivitelező, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nem csupán pillangószelepet tud nálunk vásárolni, hanem az ahhoz szükséges idomokat és rögzítőelemeket.

Mi tudjuk, mikor egy projekthez beszerzésre indul, kényelmesebb, ha egy helyen meg tud vásárolni minden terméket és nem kell több céget felkeresni ezügyben. A minőség után az idő a legfontosabb tényező. Fontos komplexen kezelni egy készülék becsövezését. Honlapunkon mindent megtalál egy komplett projekt kivitelezéséhez.

Cégünk közel húsz éves tapasztalattal rendelkező munkatársai minden erővel azon dolgozik, hogy a legkiválóbb minőséget biztosítsák partnereik számára. A kiváló ár-érték arány mellet a minőségi termék létrehozása az elsődleges szempont cégünknél. Tudjuk, hogy mekkora felelősséggel jár egy ilyen alkatrész gyártása, ezért külön hangsúlyt fektetünk a tervezéskor és gyártáskor a termékekre.

A magas színvonalú minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően, a legkiválóbb termékeket tudjuk garantálni vásárlóinknak. Nálunk elsődleges szempont a minőség, melyet a magas színvonalon előállított végtermékek tükröznek is. A cégünk közel húsz éve van az Ön szolgálatában. Ezalatt az idő alatt elég időnk volt felmérni a piaci igényeket és feltérképezni a megfelelő megoldásokat.

Magyarország egyik legkiválóbb pillangószelep termékeit kínáljuk bizalommal.

Ha egy olyan technikai akadályba ütközik, melyet nem tud megoldani szabványos kályhacsövekkel, akkor mi vagyunk a megoldás. Keressen bátran, bizalommal minket és nem fog csalódni. Kollégáink várják megkeresését és készségesen fogadják egyedi elképzeléseiket. Ha esetleg tanácstalan, vagy nem biztos a tervezési dolgában forduljon hozzánk, mi segítünk kiválasztani az Ön rendszeréhez legmegfelelőbb pillangószelep megoldást.

Amennyiben biztos a dolgában és tudj a megfelelő paramétereket használja bátran a webshopunkat a gördülékeny vásárlás érdekében. Webshopunkban megtalálható széles termékválaszték országos szinten egyedülálló. A széleskörű termékkínálatunkkal biztosítjuk a legkülönfélébb megoldások kivitelezését. Büszkén tekintünk termékeinkre, melyet a világ több pontjára is exportálunk. Számos elégedett külföldi partnerünk is bátran ajánlaná termékeinket. Válassza a hazai terméket! A világszínvonalú magyar tervezés és gyártásnak köszönhetően Európa közel húsz országában lelhetőek fel partnereink.